Icebreaker 200 OASIS LS HALF ZIP

Tricou funcțional damă (104380-002)

Vândut

239,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
464,99 Lei   Economisiți: 225,00 Lei (48 %)

Produse alternative

424,99 Lei(30%) 294,99 Lei

IcebreakerSPHERE LS LOW CREWE WMNS

109,99 Lei(66%) 36,99 Lei

ALPINE PROCHATHAMA 2

84,99 Lei(67%) 27,99 Lei

Hi-TecLADY ARIA

129,99 Lei(26%) 94,99 Lei

ProgressDF NDRZ PRINT

Descriere

Icebreaker 200 OASIS LS HALF ZIP

Tricou funcțional de femei Icebreaker 200 OASIS LS HALF ZIP cu mâneci lungi. Este cel mai universal strat de bază, perfect pentru toate activitățile sportive. Mânecile și cusăturile offset de pe umeri sporesc confortul la purtarea rucsacului, spatele prelungit și cusăturile plate maximizează confortul la purtare. Articol vestimentar respirabil și rezistent la mirosuri neplăcute.
  • plăcut la atingere
  • respirabil
  • evacuează excesul de transpirație
  • rezistență la mirosurile neplăcute

Specificaţii

Numărul articolului 104380-002
Cod producător 104380-002
Material lână Merinos 100%
Greutate 200 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.