Husky AKORD 1,8

Izopren din spumă (3411003240)

Descriere

Husky AKORD 1,8

Saltea de calitate foarte bună Husky AKORD 1,8. cu strat izolator ALU, perfectă pentru toate drumețiile/excursiile. Materialul folosit la fabricație asigură impermeabilitatea și dispune de proprietăți izolatoare foarte bune. Structura feței oferă confort la utilizare. Avantajul principal îl reprezintă greutatea redusă și tot odată adunarea ușoară, asta datorită formei tip acordeon.

  • manipulare ușoară
  • greutate redusă
  • strat ALU care scade riscul de uzură

Specificaţii

Cod producător 2H0-8253
Material 100% polietilenă (IXPE)
Lățime 56 cm
Lungime 185 cm
Înălțime 1.8 cm
Greutate 360 g
Lățime după adunare 17 cm
Lungime după adunare 56 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

374,99 Lei(6%) 349,99 Lei

HuskyMONTI

874,99 Lei(20%) 694,99 Lei

HuskyBEAST 3

69,99 Lei(48%) 35,99 Lei

LafumaALU BOTTLE 1L

Produse alternative