Horsefeathers SKELETON SWEATSHIRT

Hanorac de bărbați (1132158584)

Descriere

Horsefeathers SKELETON SWEATSHIRT

Trăiește din plin fiecare zi, inclusiv cele mai puțin favorabile cu acest hanorac din noua colecție Horsefeathers! Modelul Horsefeathers SKELETON SWEATSHIRT dispune de croială regular și va oferi outfitului tău un plus de stil. Este decorat cu imprimeu cool de culoare albă contrastantă pe mânecă și pe partea stângă a pieptului. Produs perfect pe care trebuie să îl ai! Fii modern, fii Horsefeathers!

  • croială regular
  • glugă ajustabilă
  • imprimeu contrastant pe mâneca dreaptă și pe partea stângă a pieptului
  • 2 buzunare frontale cu acces liber
  • manșetele și tivul de jos sunt elastice
  • design modern
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător SM1020A
Material 65% bumbac, 35% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Horsefeathers SKELETON SWEATSHIRT

Preţ: 219,99 Lei