Horsefeathers ROCKY T-SHIRT

Tricou bărbați (1112393533)

Descriere

Horsefeathers ROCKY T-SHIRT

Tricou modern de bărbați Horsefeathers ROCKY T-SHIRT cu croială slim, care va completa excelent pantalonii sau șortul tău preferat. Model excelent, confecționat din bumbac pur pentru confort maxim pe întreaga durată de purtare. Fă-ți o bucurie achiziționându-ți acest model de brand Horsefeathers și simte confortul suprem pe propria piele!
  • croială slim
  • decolteu cu tiv moale
  • grafică modernă cu logo-ul brandului pe piept
  • manoperă de calitate
  • material confortabil din bumbac pur

Specificaţii

Cod producător SM1031A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

134,99 Lei(33%) de la 89,99 Lei

Under ArmourTEAM ISSUE WORDMARK SS

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

O'NeillLM PIC T-SHIRT

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

O'NeillLM PIC T-SHIRT

Horsefeathers ROCKY T-SHIRT

Preţ: 89,99 Lei