Horsefeathers PORKER JACKET

Geacă ski/snowboard bărbați (1166044997)

Descriere

Horsefeathers PORKER JACKET

Geacă ideală de ski/snowboard pentru bărbați Horsefeathers PORKER JACKET cu croială regular prelungită, este alegerea ideală pentru toți cei care caută un articol universal pentru oraș și pe pârtie. Realizarea stilată khaki cu glugă spațioasă va completa perfect ținuta ta și tu te ve simți perfect fie pe pârtie sau pe străzile orașului. De confortul tău vor avea grijă coloana de apă și respirabilitatea ridicate, tivurile cusute sau mânecile ergonomice. Îndrăgostește-te de perfecțiunea brandului Horsefeathers la fel ca noi!
  • Croială regular prelungită
  • tivurile critice lipite
  • protecție fleece a bărbiei la fermoar
  • mâneci ergonomice
  • posibilitatea reglării taliei
  • ațe Coats extrem de rezistente
  • buzunar audio intern
  • coloană de apă 5 000mm
  • Respirabilitate 10 000g/m?/24h

Specificaţii

Numărul articolului 1166044997
Cod producător TM000C
Material 100% poliester
Respirabilitate 5 000g/m?/24h
Căptușeala 100% taftă din nailon
Coloană de apă 5.000mm
Tehnologie ULTRATECH, DWR

Tehnologii utilizate

ULTRATECH

UltraTech este o gamă de materiale de înaltă calitate utilizate în producția tuturor gecilor ale brandului Horsefeathers. Stratul tehnic exterior al țesăturii este laminat cu membrană complet ...

DWR

Suprafața exterioară a țesăturilor folosite la fabricarea tuturor gecilor brandului Horsefeathers este prevăzută cu strat rezistent la apă DWR (Durable Water Repellent coating). Acest strat reține apa ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

614,99 Lei(20%) 489,99 Lei

HorsefeathersPINBALL PANTS

289,99 Lei(70%) 84,99 Lei

NorthfinderHUGHO

109,99 Lei(9%) 99,99 Lei

KensisTONNES

Produse alternative