Horsefeathers PORKER JACKET

Geacă de iarnă bărbați (1166044996)

Descriere

Horsefeathers PORKER JACKET

Un articol perfect din noua colecție Horsefeathers! Geacă de iarnă pentru bărbați Horsefeathers PORKER JACKET cu croială regular long, care te va încânta cu multitudinea dotărilor și în special cu materialul de calitate. Geaca dispune de tratament pentru rezistență la apă și de glugă stilată, astfel încât să nu fi luat prin surprindere de fulgii de zăpadă sau de vremea ploioasă neplăcută. Pur și simplu partenerul ideal pentru iarnă, care îți va aduce confort maxim! Oferă-ți confort garantat cu brandul Horsefeathers!
 • croială regular long
 • glugă cu strangere
 • protecție fermoar în zona bărbiei
 • posibilitatea reglării taliei
 • buzunar audio intern
 • logo din piele pe lateralul mânecii
 • membrană laminată impermeabilă
 • respirabilitate ridicată
 • tivurile critice lipite
 • material plăcut
 • material exterior prelucrat C6 DWR

Specificaţii

Cod producător TM000B
Material 100% poliester
Căptușeala 100% taftă din nailon
Coloană de apă 5000mm
Respirabilitate 5 000g/m/24h
Tehnologie ULTRATECH, DWR

Tehnologii utilizate

ULTRATECH

UltraTech este o gamă de materiale de înaltă calitate utilizate în producția tuturor gecilor ale brandului Horsefeathers. Stratul tehnic exterior al țesăturii este laminat cu membrană complet ...

DWR

Suprafața exterioară a țesăturilor folosite la fabricarea tuturor gecilor brandului Horsefeathers este prevăzută cu strat rezistent la apă DWR (Durable Water Repellent coating). Acest strat reține apa ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

WillardCOLLIN III

35,99 Lei

WillardVASIL

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

LottoZION

254,99 Lei(35%) 164,99 Lei

ALPINE PROBOSTYN

Produse alternative

1 199,00 Lei(31%) 824,99 Lei

O'NeillLM JOURNEY PARKA JACKET

1 199,00 Lei(40%) 709,99 Lei

O'NeillLM JOURNEY PARKA JACKET

1 199,00 Lei(40%) 709,99 Lei

O'NeillLM JOURNEY PARKA JACKET