Horsefeathers MAILI JACKET

Geacă de schi/snowboarding pentru femei (1502043827)

Descriere

Horsefeathers MAILI JACKET

Această geacă de schi pentru femei Horsefeathers MAILI JACKET îți va fi un partener adevărat în aventurile de iarnă sau la schi și la alte activități de iarnă. Geaga are o serie de dotări practice, pe care o să le apreciezi cu adevărat oriunde ai purta-o. Cusăturile critice căptușite nu vor lăsa să pătrundă nici o picătură de apă și membrana folosită Ultra Tech asigură impermeabilitatea materialului în proporție de 100%. Croiala confortabilă ușor extinsă te va acoperi și te va încălzi suficient. Nu mai aștepta și procură-ți această piesă super a mărcii Horsefeathers.
 • tiv inferior ajustabil
 • buzunare căptușite cu lână
 • buclă pentru fixare la pantaloni
 • buzunar audio interior
 • bandă împotriva zăpezii cu sistem antialunecare
 • la mâneci manșete ajustabile cu velcro
 • fermoar cu protecție din lână pentru bărbie
 • mâneci cu formă ergonomică
 • glugă ajustabilă ușor din față
 • fibre foarte rezistente Coats
 • fermoare YKK
 • cusături critice căptușite
 • carabină în buzunar

Specificaţii

Numărul articolului 1502043827
Cod producător OW185C
Material 100 % poliester
Căptușeală 100% nailon
Croială tailored regular
Izolație termică PET Insulation - 100 g corp, 80 g mâneci
Membrană UltraTech
Coloană de apă 10.000 mm
Respirabilitate 10.000 g/m²/24 de ore
Glugă fixă
Buzunare la exterior 2 laterale cu fermoar
Buzunare la interior 1 audio
Tehnologie ULTRATECH, DWR, YKK ZIPY

Tehnologii utilizate

ULTRATECH

UltraTech este o gamă de materiale de înaltă calitate utilizate în producția tuturor gecilor ale brandului Horsefeathers. Stratul tehnic exterior al țesăturii este laminat cu membrană complet ...

DWR

Suprafața exterioară a țesăturilor folosite la fabricarea tuturor gecilor brandului Horsefeathers este prevăzută cu strat rezistent la apă DWR (Durable Water Repellent coating). Acest strat reține apa ...

YKK ZIPY

Fermoarele YKK sunt funcționale și de înaltă calitate, realizate de compania Sunt cunoscute pentru calitate, prelucrare perfectă și durabilitate sporită în timp.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.