Horsefeathers HRSFTHRS T-SHIRT

Tricou bărbați

Descriere

Horsefeathers HRSFTHRS T-SHIRT

Tricou excelent de bărbați Horsefeathers HRSFTHRS T-SHIRT cu croială slim, proiectat pentru toți iubitorii brandului Horsefeathers și nu doar pentru ei. Model original cu grafică Horsefeathers și mâneci raglan pentru libertate maximă de mișcare, perfect pentru purtate pe tot parcursul anului. Îl poți combina cu diferite outfituri, la alegere. Cu siguranță vei aprecia bumbacul pur, foarte confortabil, folosit la fabricație. Ce mai aștepți? Comandă acest tricou original produs de Horsefeathers, o marcă care nu mai are nevoie de prezentare.
  • croială slim
  • decolteu cu tiv moale
  • grafică Horsefeathers pe piept
  • mâneci raglan pentru libertate de mișcare maximă
  • bumbac pur, foarte confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1112393512
Cod producător SM1042A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

134,99 Lei(33%) de la 89,99 Lei

Under ArmourTEAM ISSUE WORDMARK SS

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

HorsefeathersH.F. T-SHIRT

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

HorsefeathersBOMBER T-SHIRT

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

HorsefeathersROCKY T-SHIRT

Horsefeathers HRSFTHRS T-SHIRT

Preţ: 89,99 Lei