Horsefeathers HOPPY HEART T-SHIRT

Tricou mâneci lungi de bărbați (SM985C)

Descriere

Horsefeathers HOPPY HEART T-SHIRT

Un tricou cu mâneci lungi va fi întotdeauna binevenit. Tricoul Horsefeathers HOPPY HEART T-SHIRT este un model original, decorat cu motive comice pe mâneci și cu imprimeu pe partea frontală. Materialul plăcut și croiala confortabilă garantează că după îmbrăcare nu vei mai dori să-l dai jos de pe tine.

  • material confortabil
  • croială confortabilă
  • logo-ul producătorului pe partea frontală
  • imprimeu comic pe mâneci

Specificaţii

Cod producător SM985C
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

Russell AthleticRAW EDGE

389,99 Lei(62%) 144,99 Lei

O'NeillLM FRIDAY NIGHT CHINO PANTS

339,99 Lei(61%) 129,99 Lei

O'NeillMAYHEM MEN

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

HorsefeathersJUANA BELT

de la 25,99 Lei

CrossroadCUBE