Toate magazinele cu intrare separată se deschid începând de vineri, 15 mai 2020. Informații detaliate >>

Horsefeathers DEAR GOD T-SHIRT

Tricou bărbați (1112393522)

Descriere

Horsefeathers DEAR GOD T-SHIRT

Tricou original de bărbați Horsefeathers DEAR GOD T-SHIRT cu croială regular, decorat cu mesaj pe piept. Va evidenția frumos stilul tău. Datorită bumbacului pur, folosit la fabricație, te vei simții excelent și în condiții fierbinți din perioada verii. Designul modern și materialul de calitate sunt o condiție pentru brandul Horsefeathers. Nici acest model nu face excepție cu privire la aceste proprietăți. Arată tuturor care este brandul tău favorit!
  • croială regular
  • decolteu cu tiv moale
  • grafică frumoasă pe piept
  • confort maxim, 100% bumbac

Specificaţii

Numărul articolului 1112393522
Cod producător SM1035A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

164,99 Lei(36%) 104,99 Lei

O'NeillLM PALI T-SHIRT

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

O'NeillPM FRAMED HYBRID T-SHIRT

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

O'NeillPM LOGO HYBRID T-SHIRT

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

O'NeillLM JACK'S SPECIAL T-SHIRT

Horsefeathers DEAR GOD T-SHIRT

Preţ: 89,99 Lei