Horsefeathers CRAPS CAP

Șapcă originală (1413200611)

Descriere

Horsefeathers CRAPS CAP

Șapcă stilată Horsefeathers CRAPS CAP, perfectă pentru purtare pe tot parcursul verii. Dispune de cozoroc drept, logo de brand și față parțial din material tip plasă pentru o aerisire mai bună. Te va surprinde foarte plăcut încă de la prima purtare.

  • imprimeu pe panoul frontal
  • element decorativ mic, prevăzut cu logo în partea din spate
  • curea din plastic la spate, care permite o ajustare confortabilă a mărimii

Specificaţii

Cod producător AA1059B
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei 109,99 Lei (27%)

HorsefeathersARLENE TOP

119,99 Lei 269,99 Lei (55%)

Lotto1973 VIIII LOGO W

29,99 Lei 38,99 Lei (23%)

PumaSNEAKERS 2P WOMEN