Horsefeathers BRILL SHORTS

Șort de bărbați (1212145734)

Descriere

Horsefeathers BRILL SHORTS

Pantaloni scurți de bărbați Horsefeathers BRILL SHORTS, perfecți pentru purtare pe tot parcursul verii. Croiala confortabilă cu talie redusă și buzunare spațioase oferă libertate de mișcare și un aspect de camuflaj stilat care va completa excelent fiecare outift. Îmbracă acești pantaloni excelenți și ieși să te distrezi, de exemplu la party, întâlnire sau pe skateboard.

  • croială confortabilă
  • 6 buzunare
  • bucle pentru curea
  • închidere cu nasturi
  • logo brodat
  • efect modern

Specificaţii

Cod producător SM1017A
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

329,99 Lei(59%) de la 133,99 Lei

O'NeillLM COMPLEX II CARGO SHORTS

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

Russell AthleticRAW EDGE

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

LottoBRYAN VI BERMUDA

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

Russell AthleticRAW EDGE

139,99 Lei(35%) 89,99 Lei

Russell AthleticSHORT WITH LOGO

Horsefeathers BRILL SHORTS

Preţ: 229,99 Lei