Horsefeathers ADIRA SWEATSHIRT

Hanorac damă (1133142102)

Descriere

Horsefeathers ADIRA SWEATSHIRT

Actual punctele sunt la modă. În combinație cu designul cool au dat naștere acestui model foarte reușit! Este vorba despre hanoracul Horsefeathers ADIRA SWEATSHIRT cu croială regular, care va lumina fiecare outfit. Vei fi surprinsă foarte plăcut de buzunarul cangur, prevăzut cu fermoar, care oferă hanoracului un stil excepțional. Arată că ești „in” purtând produse de la marca Horsefeathers!
  • croială regular
  • glugă ajustabilă
  • buzunar stilat cangur
  • element decorativ cu logo de brand pe mânecă
  • element textil cu logo de brand pe buzunarul frontal
  • design modern
  • material confortabil

Specificaţii

Cod producător SW722D
Material 65% bumbac, 35% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Horsefeathers ADIRA SWEATSHIRT

Preţ: 219,99 Lei