MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Hi-Tec TRAMAN SOFTSHELL PANTS LIGHT

Pantaloni softshell de bărbați (1222123543)

Descriere

Hi-Tec TRAMAN SOFTSHELL PANTS LIGHT

Pantaloni softshell de exterior pentru bărbați Hi-Tec TRAMAN SOFTSHELL PANTS LIGHT, potriviți pentru toate activitățile de exterior. Vei aprecia materialul funcțional și croiala sportivă.

  • tehnologie TEC-PROOF 3000
  • 2 buzunare principale
  • buzunare de depozitare
  • cracii pantalonilor sunt reglabili

Specificaţii

Numărul articolului 1222123543
Cod producător TRAMAN_M_BLC
Material 95% poliester, 5% spandex
Respirabilitate 3 000 g/m²/24h
Coloană de apă 10 000 mm
Tehnologie Tec-Proof, Softshell

Tehnologii utilizate

Tec-Proof

Articolele cu tehnologia Tec-Proof sunt produse care îndeplinesc cerințele materialului impermeabil și respirabil. Materialul laminat, este cel puțin rezistent la apă și poate fi ...

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

369,99 Lei(40%) 219,99 Lei

Hi-TecMONTIN

369,99 Lei(35%) 239,99 Lei

HannahBREX

259,99 Lei(34%) 169,99 Lei

HeadCEDRAL

314,99 Lei(41%) 184,99 Lei

RucanorTRIMM MEN

239,99 Lei(22%) 184,99 Lei

NorthfinderRINGOL

519,99 Lei(35%) 334,99 Lei

SwixDELDA

Hi-Tec TRAMAN SOFTSHELL PANTS LIGHT

Preţ: 219,99 Lei