Hi-Tec HEKARD PANTS

Lenjerie funcțională pentru bărbați (1317011908)

Descriere

Hi-Tec HEKARD PANTS

Lenjeria funcțională fără cusături pentru bărbați Hi-Tec HEKARD PANT, cu tehnologie CoolMax® este ideală ca prim strat. Materialele funcționale vă păstrează confortul.

  • pantaloni funcționali pentru bărbați
  • tehnologie fără cusături pentru confort
  • material elastic pentru a asigura un micro-climat și o temperatură a pielii optime
  • materialul se potrivește ca o a doua piele
  • pe lângă sporturile de iarnă, poate fi folosită tot anul ca strat separat pentru alergare și alte sporturi și pentru uscare rapidă
  • lenjeria are un grilaj structurat care asigură aderența mai bună pe corp
  • lenjeria are tehnologie CoolMax
  • vine la set cu articolele HERMAN

Specificaţii

Numărul articolului 1317011908
Cod producător HEKARD_M_GREY
Material 70% poliester, 22% nailon, 8% elastan
Tehnologie CoolMax - fibră sintetică. Este o fibră din poliester special modificată, de calitate;Proprietăţi: Această fibră din poliester special modificat cu patru compartimente este caracterizată prin secțiunea sa transversală. Structura fibrei își lărgește suprafața, ceea ce permite o foarte bună reglare și eliminare a vaporilor de pe suprafața corpului și, astfel, menține pielea uscată. De asemenea, fibra nu absoarbe aproape deloc apa și se usucă mai rapid decât alte fibre. Ţesătura din fibre CoolMax este foarte uşoară, moale şi respirabilă. Materialul este rezistent la ciuperci și la mirosuri și este ușor de întreținut.

Evaluare

5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 1 client
1 evaluare
1
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
9:59 31. 12. 2014
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

162,99 Lei(44%) 89,99 Lei

ArcoreFABIAN

162,99 Lei(44%) 89,99 Lei

ArcoreFABIAN

149,99 Lei(23%) 114,99 Lei

KlimatexDRAGOS

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

KlimatexVIDOR

159,99 Lei(31%) de la 109,99 Lei

CraftFUSEKNIT COMFORT LS