Hi-Tec CLOR

Tricou de bărbați (1112394077)

Descriere

Hi-Tec CLOR

Tricou de bumbac pentru bărbați Hi-Tec CLOR, adecvat pentru activități outdoor și timp liber. Croiala se așează bine pe corp și materialul confortabil garantează că te vei simți excepțional pe întreaga durată a zilei. Model original, decorat cu imprimeu pe partea din față.

  • mâneci scurte
  • material confortabil
  • imprimeu de calitate pe piept

Specificaţii

Cod producător CLOR_M_BLC
Material 100% bumbac

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

124,99 Lei(20%) 99,99 Lei

ProgressST NKR funkční tričko

179,99 Lei(33%) 119,99 Lei

The North FaceTANSA TEE M

74,99 Lei(52%) 35,99 Lei

Hi-TecMEMMO

74,99 Lei(52%) 35,99 Lei

Hi-TecSOLERO

89,99 Lei(48%) 45,99 Lei

Hi-TecEMMON

144,99 Lei(17%) 119,99 Lei

ProgressOS MAVERICK