Helly Hansen LIFA MERINO PANT

Colanți damă (48345-990)

Produse alternative

229,99 Lei(26%) 169,99 Lei

NikeFAST TGHT

219,99 Lei(50%) 109,99 Lei

Russell AthleticPANEL LEGGING

254,99 Lei(17%) 209,99 Lei

KlimatexLINA

Descriere

Helly Hansen LIFA MERINO PANT

Colanți pentru femei Helly Hansen LIFA MERINO PANT sunt un strat de bază foarte călduros. O alegere ideală pentru orice tip de activitate sportivă, realizată în vreme rece. Sunt ideali pentru stratificare și combină perfect avantajele lânii Merino cu avantajele unice ale tehnologiei fibrelor Lifa®.
  • strat de bază călduros
  • construcție cu două straturi
  • material confortabil ce nu irită
  • coasere plată

Specificaţii

Numărul articolului 48345-990
Cod producător 48345-990
Material 57% lână Merino, 43% polypropylen
Tehnologie Lână merino, Lifa® StayDry™

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Lifa® StayDry™

Lifa® StayDry™ este un material care are capacitatea de a absorbi de până la 40 de ori mai puțină umiditate decât poliesterul. Ca urmare, crește capacitatea acestui material de reducere mai ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.