Helly Hansen JR LEGENDARY PANT

Pantaloni ski copii (41606-176)

Produse alternative

Descriere

Helly Hansen JR LEGENDARY PANT

Pantaloni de schi pentru copii Helly Hansen JR LEGENDARY PANT, care oferă multe funcții practice, atât de necesare pentru micul tău explorator. Dispun de lungime ajustabilă, de încălzitoare pentru încălțăminte și de două buzunare frontale. Mai mult de atât sunt impermeabili, respirabili, rezistenți la vânt și realizați în croială ergonomică care se așează excelent pe corp.
  • cusături complet lipite
  • impermeabili, respirabili și rezistenți la vânt
  • încălzitoare pentru încălțăminte
  • ajustabili până la 5 cm
  • talie ajustabilă
  • material întărit în zona tivului de jos pentru o rezistență cât mai sporită în timp
  • buzunare principale cu fermoare YKK®

Specificaţii

Numărul articolului 41606-176
Cod producător 41606-176
Material 100% poliamidă
Căptușeala 100% poliuretan
Tehnologie HELLY TECH® PERFORMANCE

Tehnologii utilizate

HELLY TECH® PERFORMANCE

Ceea mai folosită membrană a brandului Helly Hansen. Construcția materialului este formată de obicei din 2 sau 2,5 straturi. O caracteristică importantă sunt toate cusăturile lipite. Produsele sunt ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

159,99 Lei(12%) 139,99 Lei

LewroNIKA

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

ArcoreFILI

89,99 Lei(22%) de la 69,99 Lei

HeadVAL