Helly Hansen JR CYCLONE JACKET

Geacă schi băieți (1503018022)

Descriere

Helly Hansen JR CYCLONE JACKET

Geaca de schi clasică, caldă și elegantă pentru băieți Helly Hansen JR CYCLONE JACKET are izolație sintetică Primaloft® și este complet echipată, incluzând o centură împotriva pătrunderii zăpezii, sistemul de salvare Recco®, buzunarul pentru skipas și Life Pocket ™ pentru a extinde durata de viață a bateriei telefonului în medii reci. Geaca are o fixare principală cu fermoare impermeabile YKK®, glugă detașabilă și reglabilă, manșetele mânecilor și partea de jos a gecii sunt reglabile. Lasă-ți copiii să se distreze pe zăpadă sau pe pârtie cu această geacă pentru copii Helly Hansen.

 • material impermeabil, rezistent la vânt și respirabil
 • căptușeală parțială a corpului și a mânecilor Primaloft® Black 133 g / m² împreună cu panourile matlasate izolate în față și în spate
 • sistem de salvare Recco® Advanced
 • Life pocket ™ pentru a prelungi durata de viață a bateriei telefonului mobil
 • glugă detașabilă și ajustabilă
 • buzunar pentru skipas
 • două buzunare principale cu intrare laterală și fermoare YKK®manșete confortabile și calde la încheietură
 • guler cald și confortabil, protecție pentru bărbie și buzunare principale din tricot moale
 • buzunar mare ascuns pe interior din plasă
 • manșete și tiv ajustabile
 • talie de protecție ajustabilă pentru protecție împotriva zăpezii
 • logo-ul HH imprimat reflectorizant

Specificaţii

Cod producător 41689_598
Material 100 % poliester
Greutate 800 g/m²
Căptușeală 100 % poliuretan
Izolație termică Primaloft® Black 133 g/m²
Glugă detașabilă
Buzunare la exterior 3 (2 laterale cu fermoar, 1 pe piept cu fermoar)
Tehnologie RECCO®, DWR, PRIMALOFT, YKK ZIPY

Tehnologii utilizate

RECCO®

RECCO® este un sistem de salvare de la avalanșă, care ajută la accelerarea căutării persoanelor îngropate de avalanșă. Utilizarea radarului poate determina poziția reflectorului cusut la haină, ...

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

PRIMALOFT

Tehnologia Primaloft oferă izolație de bază sub formă de căldură uscată cu volum mai mic. Fibrele au greutate redusă și compresibilitate excelentă. Proprietăți excelente de izolare, căldură și ...

YKK ZIPY

Fermoarele YKK sunt funcționale și de înaltă calitate, realizate de compania Sunt cunoscute pentru calitate, prelucrare perfectă și durabilitate sporită în timp.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente