Helly Hansen DOUBLE DIAMOND JACKET

Geacă schi bărbați (1501043941)

Descriere

Helly Hansen DOUBLE DIAMOND JACKET

Geacă de bărbați Helly Hansen DOUBLE DIAMOND JACKET, adecvată pentru experți. Dispune de materia funcțional și fermoare metalice elegante. Confortul pe tot parcursul sezonului este oferit de materialul Helly Tech® Performance respirabil și elastic. Sistemul inovator H?Flow™ în combinație cu sistemul mecanic de ventilare din zona subrațului, vor asigura ventilarea corpulu imediat ce veți simțiți că sunteți supraîncălzit. Bineînțeles dispune de toate elementele specifice schiatului: manșete la mâneci pe încheieturile mâinilor, fustă de protecție împotriva zăpezii sau buzunar pentru skipass.

  • material dublu
  • buzunar special Life pocket™ cu izolație Primaloft® care prelungește durate de viață a bateriei.DWR tratament pentru impermeabilitate la apă
  • mâneci cu design ergonomic pentru o libertate de mișcare mai bună
  • talie elastică împotriva zăpezii cu capse
  • glugă ajustabilă, compatibilă cu casca
  • 2 buzunare cu nasturi și clape, la pieptbuzunar interior pentru ochelari și electronice
  • mâneci cu orificii pentru degete
  • buzunar pentru skipas
  • fermoare de calitate YKK®

Specificaţii

Cod producător 65549-350
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliuretan
Tehnologie DWR, H² FLOW™, HELLY TECH® PERFORMANCE

Tehnologii utilizate

DWR

Materialul DWR (Durable Water Repellency) îmbunătățit, are un strat special de înveliș care este impermeabil. Picăturile de apă sau zăpadă, se scurg imediat din material. Datorită ...

H² FLOW™

H² FLOW™ este o tehnologie patentată unică, care reglează temperatura corporală. Baza este construcția specială a îmbrăcămintei. Rezultatul - între corp și îmbrăcăminte se creează perinuțe de aer, ...

HELLY TECH® PERFORMANCE

Ceea mai folosită membrană a brandului Helly Hansen. Construcția materialului este formată de obicei din 2 sau 2,5 straturi. O caracteristică importantă sunt toate cusăturile lipite. Produsele sunt ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

2 349,00 Lei(19%) 1 899,00 Lei

SpyderTITAN JACKET

1 449,00 Lei(35%) 939,99 Lei

SalomonSTORMRACE JKT M

1 399,00 Lei(48%) 724,99 Lei

HeadECLIPSE 2L

1 449,00 Lei(20%) 1 149,00 Lei

The North FaceZANECK JACKET M

2 549,00 Lei(19%) 2 049,00 Lei

SpyderLAAX

2 699,00 Lei(18%) 2 199,00 Lei

ColmarMENS SKI JACKET

Helly Hansen DOUBLE DIAMOND JACKET

Preţ: 759,99 Lei