Head TRUDY

Tricou damă (1314026275)

Descriere

Head TRUDY

Tricou de femei Head TRUDY cu mâneci scurte și croială mai lejeră, decorat pe partea din față cu imprimeu Este un tricou original adecvat pentru purtarea în timpul liber, în oraș sau în natură.
  • material elastic confortabil
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător TFTE871-B
Material 90% poliester, 10% spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

94,99 Lei(47%) 49,99 Lei

O'NeillLW ESSENTIALS BRAND T-SHIRT

54,99 Lei(50%) 26,99 Lei

WillardMIA

49,99 Lei(50%) de la 24,99 Lei

WillardIREN

199,99 Lei(40%) 119,99 Lei

O'NeillLW SHOUDLER FUN T-SHIRT

199,99 Lei(40%) 119,99 Lei

O'NeillLW SUBLIMATION PRINT T-SHIRT

114,99 Lei(52%) 54,99 Lei

O'NeillLW SCRIPT T-SHIRT