Head SUPERSHAPE I.RALLY SW + PRD 12 GW

Set de schi (8113072361)

Descriere

Head SUPERSHAPE I.RALLY SW + PRD 12 GW

Schiuri carving universale de agrement Head SUPERSHAPE I.RALLY SW + PRD 12 GW, destinate generării vitezei pe pârtii și în afara acestora. Acest model original este îmbunătățit de tehnologia Graphene, datorită căreia schiurile sunt mai ușoare și oferă mai multă forță, control și echilibrare Construcția noastră Worldcup fabricată manual garantează o adeziune și virare perfectă, schiurile sunt dotate cu tehnologii KERS, Rocker și ERA 3.0 S cu suspensie. Schiuri carwing, adaptate oricărei situații, care garantează un schiat excelent și distractiv

Specificaţii

Numărul articolului 8113072361
Cod producător 313348+100742
Abilități schior schiori exigenți
Viteză mediu spre ridicat
Construcţie Graphene WC sandwich cup
Nucleu din lemn
Radius (lungime) 13,7 m (170 cm)
Legături PR 12 GW
Placă sub legături MultiFlex PR Base
Lungime recomandată mai scurtă cu 5 până la 15 cm față de înălțimea utilizatorului
Teren utilizare universală
Tehnologie ERA 3.0 S

Tehnologii utilizate

ERA 3.0 S

SERIA SUPERSHAPE A FOST ASTFEL DENUMITĂ DATORITĂ PERFECȚIONISMULUI.Acum seria Supershape sa îmbogățit cu tehnologia ERA 3.0 S. Este varianta sportivă de mai multe design-uri concepută cu inovația ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Montaj legături

Dacă cumperi schiuri prin intermediul magazinului nostru online, vor fi trimise cu legăturile demontate. Legăturile vor fi puse separat în cutie ca în timpul transportului să nu se deterioreze.

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

594,99 Lei(17%) 489,99 Lei

BrikoSTROMBOLI

439,99 Lei(43%) de la 249,99 Lei

Salice619DARWF