Head SOCKS YELLOW

Șosete de ciclism (7681000077)

Descriere

Head SOCKS YELLOW

Șosete de ciclism Head SOCKS YELLOW confecționate din material funcțional, care este respirabil și evacuează rapid transpirația. Călcâiul și vârful sunt consolidate. Sunt șosete sport adecvate pentru orice activitate sport, nu doar pentru ciclism.
  • zone respirabile ventilație
  • material funcțional
  • călcâiul și vârful sunt consolidate

Specificaţii

Cod producător D500
Material 65% polipropilenă, 30% poliamidă, 3% poliuretan, 2% elastan
Greutate 100 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

114,99 Lei(21%) 89,99 Lei

NikeAROBILL CAP RUN

99,99 Lei(20%) 79,99 Lei

CraftRUNNING

114,99 Lei(21%) 89,99 Lei

NikeAROBILL CAP RUN AW84

74,99 Lei(40%) 44,99 Lei

ColumbiaPERFORMANCE RUNNING

64,99 Lei(44%) 35,99 Lei

ColumbiaTRAIL RUNNING