Head SINGLE SKIBAG

Husă pentru schiuri (8711010397)

Descriere

Head SINGLE SKIBAG

Husa de protecție Head SINGLE SKIBAG a fost concepută pentru stocarea în siguranță a unei perechi de schiuri. Are posibilitatea de a scurta lungimea husei în funcție de lungimea schiurilor. Geanta are 2 curele pentru a ajusta circumferința spațiului pentru schi. Curea puternică pentru transportarea cu bandă Velcro pentru fixare.
  • compartiment principal cu fermoar
  • lungimea se poate scurta2x curea pentru transport
  • material de calitate, rezistent în timp

Specificaţii

Cod producător 383059
Capac/Fermoar da
Lățime 22 cm
Lungime 195 cm
Înălțime 12 cm
Volum 57.5 l
Greutate 840 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

129,99 Lei(15%) 109,99 Lei

HeadBOOT BAG

249,99 Lei(12%) 219,99 Lei

HeadSOLAR FMR

179,99 Lei

ArcoreUSP C1

Produse alternative

359,99 Lei(9%) 324,99 Lei

SwixUNI SKI BAG

324,99 Lei(16%) 269,99 Lei

SwixDOUBLE SKI BAG

108,99 Lei

ArcoreRAY-180