Head ROJO

Hanorac de copii (1325000151)

Descriere

Head ROJO

Hanoracul Head ROJO pentru copii este confecționat din material moale, periat în interior. În partea din față este un buzunar cangur pentru mâini neliniștite sau pentru a pune lucrurile necesare. Copii vor aprecia garantat croiala confortabilă și imprimeul modern. Hanoracul este potrivit nu numai pentru școală, ci și pentru activități de agrement și plimbări în natură.
  • îmbrăcare peste cap
  • glugă
  • buzunar cangur pe partea din față
  • manșete elastice în partea de jos și la mâneci

Specificaţii

Cod producător MKTE974-A
Material 100 % poliester
Glugă fixă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

HeadMAES

164,99 Lei

HeadRAFA

234,99 Lei(44%) 129,99 Lei

O'NeillLG ILANA CREW

219,99 Lei(40%) 129,99 Lei

ALPINE PROCARSONO

234,99 Lei(44%) 129,99 Lei

O'NeillLB O HOODIE