Head LIBA

Hanorac fleece fete (1137013425)

Descriere

Head LIBA

Hanorac pentru domnișoare Head LIBA, confecționat din micro fleece, dotat cu guler pe gât și fermoar scurt. În interior este periat, astfel încât garantează o încălzire suficientă pe vreme mai rece. Această piesă este decorată cu imprimare originală cu oițe.
  • material ușor, periat în interior
  • guler pe gât cu fermoar
  • protecție la bărbie care previne rănirea

Specificaţii

Cod producător MKF976-A
Material 100 % poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

269,99 Lei(12%) de la 234,99 Lei

HeadDEJA

254,99 Lei(21%) 199,99 Lei

HeadSAL

35,99 Lei

HeadBRADY

89,99 Lei(22%) de la 69,99 Lei

HeadVAL

Produse alternative

159,99 Lei(25%) 119,99 Lei

HeadTORY

109,99 Lei

HeadFEENY

59,99 Lei

LewroROYCE

69,99 Lei

LewroPERYS

69,99 Lei

LewroHASTY

54,99 Lei

LewroELMO