Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 17
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
HAUCK

HAUCK PLAY N RELAX CENTER

Pătuț cu masă reglabilă Cod: 139187
Vândut
Descriere
Datorită accesoriilor integrate, Hauck PLAY N RELAX CENTER oferă numeroase posibilități de utilizare chiar și într-un spațiu mic. Copilul ...
Descriere

HAUCK PLAY N RELAX CENTER

Datorită accesoriilor integrate, Hauck PLAY N RELAX CENTER oferă numeroase posibilități de utilizare chiar și într-un spațiu mic. Copilul poate să doarmă și să se joace, să-i schimbi scutecele sau pur și simplu să-l iei cu tine când te deplasezi. Așadar, creșterea copilului este flexibilă și mobilă. O a doua podea suplimentară este inclusă în set. Poți să așezi bebelușul pe podeaua suspendată foarte ușor, menținând o poziție corectă a spatelui propriu. Ești pregătită atunci când copilul are nevoie de tine noaptea. Îl poți înfășa pe salteaua de schimb integrată și îl pui rapid înapoi în pătuț. Ulterior, poți îndepărta partea suspendată, precum și salteluța pentru schimbarea scutecelor. Chiar și apoi bebelușul se află în siguranță datorită centurii de siguranță. În buzunarul lateral, lucrurile esențiale sunt întotdeauna la îndemână. Datorită butoanelor externe de pe toate cele patru laturi, asamblarea și dezasamblarea este rapidă și ușoară, chiar și pentru o singură persoană. Când este pliat, pătuțul de călătorie și accesoriile pot fi depozitate în geanta de transport furnizată pentru a economisi spațiu.

  • poți să așezi bebelușul foarte ușor pe podeaua rabatabilă pentru nou-născuți și, în același timp, îți pretejezi spatele
  • mecanism de pliere simplu
  • a doua podea este rabatabilă
  • roți integrate
  • fereastră cu ochiuri de plasă
  • deschidere laterală
  • masă de schimbat
  • spațiu suficient pentru depozitare
  • 0 - 36 luni

Specificaţii

Dimensiuni
129 x 79 x 78 cm (desfăcut), 77 x 26 x 22,5 cm (pliat)
Cod produs
139187
Codul furnizorului
HK600092
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
HAUCK