Hannah TYENE

Rochie damă (1233011271)

Descriere

Hannah TYENE

Noutatea ce nu te va lăsa neobservată imediat ce o vei purta. Rochia Hannah TYENE are un decolteu rotunjit, atractiv, manecă scurtă, talie reglabilă cu șnur și lungime până la genunghi. Materialul elastic asigură confort la meetingurile de serviciu, în drum spre fitness sau în timp ce descoperi locuri noi.
  • material plăcut
  • decolteu rotunjit
  • lunigime până la genunchi
  • talie reglabilă cu ajutorul șnurului

Specificaţii

Cod producător TYENE_TEABER
Material 95% bumbac, 5% elastan
Gramaj 160 g/m²
Fit regular

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

114,99 Lei 174,99 Lei (34%)

Russell AthleticARCH LOGO

204,99 Lei 339,99 Lei (39%)

O'NeillLW BEACH HIGH NECK DRESS

159,99 Lei 249,99 Lei (36%)

LottoSHELA III DRESS W

159,99 Lei 244,99 Lei (34%)

LoapNARELLA

104,99 Lei 159,99 Lei (34%)

Russell AthleticDRESS PRINT