Hannah TRAYNOR

Geacă softsheel copii (1543006065)

Descriere

Hannah TRAYNOR

Geaca softsheel pentru copii Hannah TRAYNOR este rezistentă la deteriorare și are membrană Resstex cu un raport echilibrat între impermeabilitate și respirabilitate. Ca părinte sigur vei aprecia aceste calități. Confortul maxim al acestui produs este asigurat de gluga reglabilă cu elastic sau de partea de jos reglabilă și de posibilitatea de ajustare a lățimi mânecilor.

  • material impermeabil, rezistent la vânt și respirabil
  • buzunare practice
  • partea de jos cu lărgime reglabilă
  • mâneci reglabile cu velcro
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător TRAYNOR_JR_ME
Material 94% poliester, 6% elastan
Membrană Resstex 8000
Coloană de apă 8.000 mm
Respirabilitate 8.000 g/m²/24h
Glugă da - strânsă cu elastic
Buzunare la exterior 3 ( 2x frontal cu fermoar, 1x pe piept cu fermoar)
Tehnologie Resstex 8000

Tehnologii utilizate

Resstex 8000

Denumire folosită în produsele realizate din material stratificat cu membrana Resstex 8000, care este laminat pe materialul exterior sau materialul exterior și căptușeala. Îmbrăcămintea cu ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

169,99 Lei(47%) 89,99 Lei

HeadLUNA

219,99 Lei(25%) 164,99 Lei

ColumbiaCASCADE RIDGE SOFTSHELL

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

LottoGEORGIANA