Hannah TORIN

Geacă hibrid damă (1167042776)

Descriere

Hannah TORIN

Un articol necesar, care nu ar trebui să lipsească niciunei practicante de ski alpin, schi de fond sau a oricârei alte activități de timp liber - geacă pentru femei Hannah TORIN. Materialul izolant folosit la fabricație are calități termoreglatoare excelente mulțumită cărora te vei simți excelent indiferent de capriciile vremii. Panourile laterale sunt din material respirabil. Geaca este ușoară și împachetabilă, datorită husei pentru transport va ocupa foarte puțin loc în geantă și o poți avea la îndemână oricând. Mânecile și partea inferioară tivite cu cauciuc sau gulerul înalt asigură o maximă așezare de corp în timpul oricărei activități sportive. Model original, care dispune de fermoar în două direcții și de buzunare principale cu fermoar, în care poți ascunde mărunțișurile necesare.
  • fermoar în ambele sensuri
  • guler înalt
  • buzunare practice
  • mâneci tivite cu cauciuc
  • partea de jos tivită cu cauciuc
  • partea laterală din material respirabil
  • ambalaj de transportare
  • potrivite pentru ski alpin, cross ski și alte sporturi active
  • greutate specificată - mărimea L

Specificaţii

Numărul articolului 1167042776
Cod producător TORIN_TURKISH
Material 100% ploiamidă
Buzunare la exterior 2 (2x laterale cu fermoar)
Căptușeala 100% ploiamidă
Greutate 445 g
Tehnologie AIRLITE

Tehnologii utilizate

AIRLITE

AIRLITE este un material ultra-ușor și rezistent, care datorită construcției țesăturii este respirabil și permite evacuarea umidității corporale. Îmbrăcămintea produsă din materialul Airlite va fi ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

684,99 Lei(33%) 454,99 Lei

KARI TRAASOFIE HYBRID

444,99 Lei(37%) 279,99 Lei

ColumbiaNORTHERN COMFORT HYBRID JACKET

539,99 Lei(45%) 294,99 Lei

ProgressSILVRETTA WOOL

544,99 Lei(54%) de la 249,99 Lei

ColumbiaTECHY HYBRID FLEECE

249,99 Lei(26%) 184,99 Lei

HeadMAURA