Hannah SHAFER

Geacă softshell de bărbați (SHAFER)

Produse alternative

624,99 Lei(28%) 444,99 Lei

HannahTERENCE

624,99 Lei(28%) 444,99 Lei

HannahILLES

774,99 Lei(41%) 449,99 Lei

ColumbiaMOSSY PATH JACKET

339,99 Lei(32%) 229,99 Lei

KlimatexDITRIK

Descriere

Hannah SHAFER

Geacă softshell de bărbați Hannah SHAFER, este ușoară și dotată cu membrană impermeabilă și respirabilă. Acest model original este perfect pentru iubitorii turismului și trekkingului. În condiții mai nefavorabile vei aprecia rezistența la vânt. SHAFER permite o ajustare perfectă, în funcție de necesitate datorită terminației de jos reglabile, mânecilor prevăzute la capăt cu benzi velcro și grație glugii ajustabile.

Dispune de două buzunare principale, dotate cu fermoar și de buzunar cu fermoar pe piept. Designul acestui produs excelent este asimetric.

  • material impermeabil, rezistent la vânt și respirabil
  • buzunare practice
  • partea de jos se poate regla
  • mâneci ajustabile cu scai
  • design interesant
  • greutate indicată - mărimea L

Specificaţii

Cod producător SHAFER
Material 94% poliester, 6% elastan
Fit alpina
Membrană Resstex 8000
Coloană de apă 8.000 mm
Respirabilitate 8.000 g/m²/24h
Glugă da, fixă, ajustabilă
Buzunare exterioare 3 (2x frontale cu fermoar, 1x la piept cu fermoar)
Tehnologie Softshell, Resstex 8000

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

Resstex 8000

Denumire folosită în produsele realizate din material stratificat cu membrana Resstex 8000, care este laminat pe materialul exterior sau materialul exterior și căptușeala. Îmbrăcămintea cu ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

349,99 Lei(38%) de la 216,99 Lei

HannahBENFORD II

104,99 Lei(33%) 69,99 Lei

HannahARAKS

394,99 Lei(41%) 229,99 Lei

HannahFLOYD

149,99 Lei(13%) 129,99 Lei

CrossroadDROPY