Hannah MB-PANT

Pantaloni softshell de bărbați (1256000158)

Descriere

Hannah MB-PANT

Pantaloni de bărbați Hannah MB-PANT, concepuți din softshell, prevăzuți cu membrană care oferă protecție împotriva ploii și este suficient de respirabilă pentru ca tu să ai parte de confort sporit, inclusiv în timpul activităților fizice mai solicitante. Suprafața acestui model este dotată cu tratament impermeabil pentru o rezistență excelentă împotriva ploii.

  • bucle pentru curea
  • talie cu elastic pe lateral
  • genunchi cu formă anatomică

Specificaţii

Cod producător MB-PANT-ANT
Material 94% poliester, 6% elastan
Fit regular
Membrană Resstex 8000
Coloană de apă 8.000 mm
Respirabilitate 8.000 g/m2/24h
Buzunare la exterior 3x cu fermoar
Tehnologie Softshell, Resstex 8000, Teflon

Tehnologii utilizate

Softshell

Softshell este material ușor și elastic, material cu sau fără membrană, care combină avantajele stratului al doilea și al treilea . Este rezistent la apă, cu respirabilitate mare și împiedică ...

Resstex 8000

Denumire folosită în produsele realizate din material stratificat cu membrana Resstex 8000, care este laminat pe materialul exterior sau materialul exterior și căptușeala. Îmbrăcămintea cu ...

Teflon

Protecție hidrofugă durabilă, tratament de la firma DuPont.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

299,99 Lei(40%) 179,99 Lei

CrossroadDAWIN

28,99 Lei

VoxxORBIT

464,99 Lei(38%) de la 284,99 Lei

HannahBERN

254,99 Lei

HannahMACK

Produse alternative

454,99 Lei

HannahGARWYN

634,99 Lei(29%) 444,99 Lei

ColumbiaTITAN RIDGE II PANT

309,99 Lei(41%) 179,99 Lei

HannahWRAP II

199,99 Lei

HannahBLOG