Hannah BUTTON

Vestă bărbați (1105003096)

Descriere

Hannah BUTTON

Vestă softshell de bărbați Hannah BUTTON cu membrană, perfectă pentru purtare în zile mai reci sau în vreme nefavorabilă. Este ideală în perioada cu condiții meteorologice nu atât de reci, în care însă ai nevoie deja de un strat călduros pentru a menține corpul cald. Cu siguranță vei aprecia și buzunarele practice în care poți stoca toate lucrurile necesare, de dimensiune mică. Gulerul protejează excelent gâtul împotriva frigului.

  • guler pe gât
  • fermoar principal
  • buzunar cu fermoar contrastant pe piept
  • două buzunare principale
  • partea de jos și mâneci prevăzute cu elastic

Specificaţii

Cod producător BUTTON_ANT_GR
Material 95% poliester, 5% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

344,99 Lei(31%) 234,99 Lei

HannahMARIUS

259,99 Lei(45%) 141,99 Lei

HannahBUTTON

399,99 Lei(30%) de la 279,99 Lei

ColumbiaPOWDER LITE VEST

269,99 Lei(50%) 134,99 Lei

HannahBUTTON