Hannah BRIXAM

Hanorac funcțional bărbați (1142031260)

Descriere

Hannah BRIXAM

Cauți o combinație practică de geacă și hanorac? Hanoracul funcțional pentru bărbați Hannah BRIXAM este exact ceea ce ai nevoie. Mânecile sunt din material Polarsoft Thermo și material fleece plăcut. Datorită compziției interioare a fibrelor, îmbrăcămintea din acest material are caracteristici termoizolante excelente, oferă încălzire excelentă și absorbție minimă. Corpul este încălzit de izolația Duratherm. Este vorba de fibre din poliester, care excelează prin calitățile termoizolante excelente. Asigură funcționalitate optimă și confort termic ridicat chiar și în condiții umede. Model original, perfect ca al doilea strat în sistemul de stratificare al îmbrăcării, dar poate fi purtat și ca strat superior.

  • guler înalt moale
  • buzunare cu fermoar
  • fermoar principal cu efect de fermoar metalic
  • potrivit pentru activități sportive, timp liber și în oraș

Specificaţii

Cod producător BRIXAM_BLUE
Material 100% poliester
Buzunare la exterior 2 (2x laterale cu fermoar)
Tehnologie DURATHERM, Polarsoft® THERMO

Tehnologii utilizate

DURATHERM

Duratherm este un fleece din poliester pentru izolația termică de acrticole sport. Oferă confort termic optim iarna, la orice îmbrăcăminte. Duratherm dispune și de spumă ergonomică. ...

Polarsoft® THERMO

Este o țesătură din poliester cu fire pieptănate. Fleece Polarsoft® THERMO cu proprietăți excelente de izolație termică și absorbție minimă. Aplicată perfect ca „al doilea strat“ la ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

494,99 Lei(37%) 309,99 Lei

HannahSYKES

359,99 Lei(34%) de la 234,99 Lei

HannahEDGARD

329,99 Lei(27%) 239,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LS CREWE

35,99 Lei(16%) 29,99 Lei

ColumbiaTHERMAL CREW

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

LottoDENVER LOW

324,99 Lei

LoapCENTURE

Produse alternative

619,99 Lei(32%) 419,99 Lei

MicoHALF NECK FULL ZIP SHIRT

639,99 Lei(2%) 624,99 Lei

KarposPIZZOCCO FLEECE

309,99 Lei(46%) 164,99 Lei

Hi-TecPORTO