Hannah AMIDALA JR

Pantaloni ski copii (1228020109)

Descriere

Hannah AMIDALA JR

Pantaloni de schi pentru copii Hannah AMIDALA JR, confecționați din material de calitate pentru rezistență ridicată în condiții uscate și umede. Rezistă și abraziunii și își păstrează flexibilitatea pe care o vei aprecia mai ales în timpul schiatului și snowboardingului. Proprietățile excelente ale materialului sunt date și de pelicula de poliuretan Drypeak 6000. Datorită acestei pelicule pantalonii sunt mai rezistenți la apă și mai respirabili, prin urmare se pot purta la marea majoritate a activităților de intensitate medie, realizate în mediu umed.

Izolația Duratherm din lână de poliester garantează confort termic. Confortul pe întreaga durată de purtare este asigurat de talia ajustabilă și de bretelele detașabile. Elementele reflectorizante sunt o indispensabilitate. Astfel copilul tău va fi protejat la maxim și în condiții cu vizibilitate redusă.

  • buzunare practice
  • manșete de protecție împotriva zăpezii în partea de jos
  • cusături lipite
  • talie ajustabilă
  • bretele detașabile
  • partea din spate înălțată
  • elemente reflectorizante
  • genunchi cu formă anatomică
  • terminațiile de jos cu fermoar
  • adecvați pentru schiat și timp liber

Specificaţii

Cod producător 10000269HHX
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliamidă
Coloană de apă 6.000mm
Respirabilitate 6 000 g/m²/24h
Tehnologie DRYPEAK 6000, DURATHERM CLASSIC

Tehnologii utilizate

DRYPEAK 6000

DRYPEAK 6000 este o peliculă microporoasă de poliuretan, cu un raport echilibrat de respirabilitate și rezistență la apă. Materialele dotate cu această peliculă sunt potrivite pentru activități ...

DURATHERM CLASSIC

Duratherm Classic este lână de poliester de înaltă calitate, care excelează prin proprietăți termoizolante excelente. Garantează o funcționalitate optimă și confort termic suficient, chiar și în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

414,99 Lei(25%) 309,99 Lei

HannahDUFFY JR II

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

KlimatexDASHI JNR

89,99 Lei(11%) 79,99 Lei

KensisTONNES JR

79,99 Lei(31%) 54,99 Lei

HannahCLIO

Produse alternative

469,99 Lei(45%) 254,99 Lei

O'NeillPG CHARM SLIM PANTS

434,99 Lei(45%) 234,99 Lei

O'NeillPG CHARM REGULAR PANTS

434,99 Lei(45%) 234,99 Lei

O'NeillPG CHARM REGULAR PANTS

434,99 Lei(45%) 234,99 Lei

O'NeillPB ANVIL PANTS