Halti RYTMI M JACKET

Geacă bărbați (1505004922)

Descriere

Halti RYTMI M JACKET

Geacă high-tech de bărbați Halti RYTMI M JACKET, perfectă pentru schi de fond și alte activități de antrenament de iarnă, confecționată cu ajutorul celei mai noi tehnologii și din materiale de calitate. Materialul folosit la fabricație este format din material exterior, rezistent la vânt Stormwall® și din cea mai modernă nanotehnologie a materialului interior Bamboo Charcoil. Această structură interioară structurată Bamboo Charcoil este o soluție revoluționară pentru produsele moi și cu greutate redusă fără pierderi de căldură. Materialul de carbon din bambus are un raport excelent al căldurii și se bazează pe capacitatea materialului de a elibera și de a păstra căldura din lumina soarelui. Înapoi spre corp reflectate razele infraroșii îmbunătățesc circulația sângelui, mențin corpul cald și temperatura stabilă a corpului. Materialul Bamboo Charcoil este natural antibacterian, transmite umezeala din piele și menține un sentiment plăcut și uscat și se usucă rapid.
  • material rezistent la vânt
  • guler cu croială specială pentru o mișcare maximă a capului
  • panouri elastice și ușoare pe partea din spate
  • material respirabil pe spate
  • manșete elastice
  • ieșire pentru căști audio
  • buzunare cu fermoar
  • logo și elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 1505004922
Cod producător 086-148-L65
Material 100% poliester
Membrană Stormwall®
Respirabilitate 5.000 g/m²
Material panouri 64% poliamidă, 22% poliester, 14% elastan
Coloană de apă 8.000 mm
Tehnologie ACTIVE DRY, STORMWALL®

Tehnologii utilizate

ACTIVE DRY

ACTIVE DRY - este un material eficient care evacuează transpirația de la piele, oferind astfel un sentiment plăcut si corp uscat, chiar si la antrenamente intense. Materialul în sine nu absoarbe apa, ...

STORMWALL®

StormWall® este material rezistent la vânt și respirabil utilizat în produsele premium Halti concepute pentru condiții meteorologice nefavorabile. Caracteristicile tehnice înalte se bazează pe o ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

779,99 Lei(57%) 334,99 Lei

HaltiTEAM XC M PANTS

43,99 Lei(15%) de la 36,99 Lei

RuntoRT-ROGUE

249,99 Lei(26%) 184,99 Lei

OdloGLOVES WINDPROOF WARM

Produse alternative

779,99 Lei(59%) 314,99 Lei

HaltiOLOS M JACKET

924,99 Lei(43%) 519,99 Lei

MalojaAMOSM. JACKET

834,99 Lei(26%) 609,99 Lei

HaltiSET MURTO M

979,99 Lei(18%) 799,99 Lei

OdloAEOLUS PRO WARM

919,99 Lei(31%) 629,99 Lei

MalojaARDURM