GRANITE MINIBRILLA

Ochelari de soare copii

Descriere

GRANITE MINIBRILLA

Ochelari de soare Granite MINIBRILLA, concepuți din materiale non-alergice de calitate, fără conținut de Bisfenol. Oferă protecție maximă împotriva razelor solare nocive UV și dispun de lentile care ajută la reducerea luminii tari, ceea ce scade efectul de orbire și tot odată menține culorile naturale. Designul simplu de vară și cadrul popular wayfarer sunt o condiție.

  • manoperă de calitate
  • 100 % protecție împotriva razelor solare UV
  • calitate optică excelentă
  • greutate redusă
  • design suedez
  • cadru popular wayfarer
  • model produs din materiale anti-alergice

Specificaţii

Numărul articolului 9511141469
Cod producător 41910-30
Utilizare lentilă vreme însorită
Cadru policarbonat
UV filtru 100% UV filtru

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.