GRANITE MINIBRILLA 41930-13

Ochelari de soare copii (9511141478)

Descriere

GRANITE MINIBRILLA 41930-13

Ochelari de soare unici și stilați pentru copii Granite MINIBRILLA, cu manoperă de calitate, concepuți din materiale anti-alergice, de calitate, fără utilizarea Bisfenolului A dăunător. Oferă protecție maximă împotriva razelor UV și dispun de lentile care minimalizează reflecțiile și tot odată cresc ușor contrastele.

  • cadru cu formă populară wayfarer
  • lentilele minimalizează reflecțiile și cresc ușor contrastele
  • calitate optică excelentă
  • greutate redusă
  • 100 % protecție împotriva razelor solare UV

Specificaţii

Numărul articolului 9511141478
Cod producător 41930-13
Utilizare lentilă vreme însorită
Cadru policarbonat
UV filtru 100% UV filtru

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

GRANITE MINIBRILLA 41930-13

Preţ: 64,99 Lei