Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Goal Zero

Goal Zero NOMAD 7 PLUS

Panou solar Cod: 3531003513
Vândut
Descriere
Panoul solar Goal Zero NOMAD 7 PLUS a fost reproiectat și este acum mai ușor și mai inteligent decât predecesorul său, ceea ce te va încânta ...
Descriere

Goal Zero NOMAD 7 PLUS

Panoul solar Goal Zero NOMAD 7 PLUS a fost reproiectat și este acum mai ușor și mai inteligent decât predecesorul său, ceea ce te va încânta imediat. Acest model are o tehnologie inovatoare pentru încărcarea dispozitivelor prin USB direct de la soare. Suportul modular detașabil și indicatorul intensității luminii soarelui asigură cea mai bună experiență pentru încărcarea cu ajutorul lui. Un suport modular detașabil robust asigură un unghi optim al panoului în timpul încărcării. Suportul este detașabil având conectare magnetică, ceea ce permite reducerea greutății dispozitivului.

Dacă este lăsat desfăcut și conectat la panou, crează unghiul ideal pentru poziționarea spre soare. De asemenea, oferă o umbră naturală pentru dispozitivele pe care le încarci la panou. Încarcă-ți telefonul și dispozitivele cu USB direct de la soare. Este inclus autorestartul dinamic și electronica inteligentă care optimizează performanța pentru a se potrivi cu dispozitivul de încărcat. Panoul are un indicator LED care arată intensitatea luminii soarelui, astfel încât să știi imediat care este poziția cea mai bună și cât de repede se va încărca.

 

JUNCTION BOX +indicator de intensitate a luminii solare (cablu USB cu diode albastre):

1 beculeț 2 Watts

2 beculețe 3 Watts

3 beculețe 4 Watts

4 beculețe 5+ Watts

 

Mozek Nomad 7 Plus se găsește în acest indicator. Mai multe componente cheie conlucrează pentru a avea cea mai bună experiență la încărcarea solară. Unul dintre aceste componente este indicatorul de intensitate a luminii solare. Cele 4 lumini LED albastre arată intensitatea luminii soarelui și oferă o idee despre cât de repde se va încărca echipamentul. Iar când conectezi dispozitivul electronic la Nomad 7 Plus, luminile vor deveni intermitente imediat ce începe să se încarce. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât mai rapid se va încărca dispozitivul. 

 

Funcția AUTO RESTART

Dacă deconectarea este detectată din cauza scăderii performanței panoului, panoul se va reconecta automat și va începe din nou încărcarea când va putea, nu este necesară nici o manipulare suplimentară din partea utilizatorului.

  • suport detașabil
  • indicator de intensitate solară
  • greutate redusă
  • indicator al performanței - 4 LED albastre
  • funcția auto-restart
  • husă cu fermoar

Specificaţii

Tip panou
Monocristal
Capacitate
8-9 V, 7 W
Intrări
USB port 5 V, max 7 W
Ieșiri
2,5 mm, 8-9 V, max 7 W
Timp de încărcare baterie externă
3-6 h
Dimensiuni adunat
16,5 x 22,23 x 1,9 cm
Dimensiuni după desfacere
33 x 22,23 x 1,27 cm
Greutate cu suport
363 g
Greutate fără suport
260 g
Cod produs
3531003513
Codul furnizorului
11806
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Goal Zero