Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO

Lămpaș (3531003519)

Descriere

Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO

Cel mai mic membru al familiei "Lighthouse" Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO care ascunde în sine performanțe excelente. Se încarcă prin USB, permite o curățare ușoară și este rezistent la condiții nefavorabile cu vânt. Un partener ideal pentru toți aventurierii care economisesc la drumețiile/călătoriile lor fiecare gram. Se asortează excelent cu panouri solare Goal Zero Nomad. Oferă două moduri de reîncărcare, fie prin utilizarea USB de la orice sursă - un adaptor 220V, un computer, o baterie externă etc. sau conectarea la un panou solar Nomad 7 care alimentează lanterna în 3,5 ore. Panoul solar nu este inclus în set.
  • încărcare prin USB
  • mic dar performant
  • element de umbrare ajustabil
  • posibilitate de atârnare
  • poate fi folosit ca lanternă sau ca lămpaș

Specificaţii

Numărul articolului 3531003519
Cod producător 32003
Capacitate 9,6 Wh / 3.7 V
Sursă Li-ion NMC
Intrări USB-A port: 5 V, până la 1 A (5 W max)
Performanță de iluminare 135 / 7 lm
Timp de încărcare 3,5 h
Dimensiuni 9,3 x 3,8 cm
Greutate 680 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Goal Zero LIGHTHOUSE MICRO

Preţ: 109,99 Lei