Goal Zero CRUSH LITE

Lampă (3531003517)

Descriere

Goal Zero CRUSH LITE

Lampă practică de camping Goal Zero CRUSH LITE, care după adunare are dimensiuni minimaliste și se poate stoca în buzunarul rucsacului. Este foarte rezistentă, ceea ce vei aprecia la fiecare drumeție. Încărcarea se poate face prin intermediul panoului solar încorporat sau prin intermediul cablului USB - micro USB inclus în pachet. Poți alege din 4 moduri de luminare, inclusiv modul lumânare când lanterna produce lumină flimbată. Timpul de funcționare este de până la 35 ore. Înainte de prima pornire, opriți modul demo apăsând și menținând apăsat butonul timp de 10-15 secunde. Mai apoi lampa este complet funcțională.

 

  • micro USB inclus în pachet
  • 4 moduri de iluminare
  • durată de luminare - înaltă/medie/mică/lumânareîncărcare prin USB

Specificaţii

Numărul articolului 3531003517
Cod producător 32012
Capacitate 3.7 V
Sursă Li-ion NMC 500mAh
Intrări USB port 5V, max 25,5 W
Performanță de iluminare 60 lm
Durată de luminare 3 / 6 / 35 / 3,5 h
Durată de încărcare 2,5h prin USB
Lățime 12.5 cm
Lungime 12.5 cm
Înălțime 10 cm
Greutate 910 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

Goal Zero CRUSH LITE

Preţ: 144,99 Lei