Gizmo Riders SKIDRIFTER MONSTER

Bob ski (4110441106)

Produse alternative

Descriere

Gizmo Riders SKIDRIFTER MONSTER

Bob revoluționar Gizmo Riders SKIDRIFTER MONSTER pentru toate categoriile de vârstă și nivelurile de performanță. Ergonomia schiului oferă experiențe noi la fiecare tură. Controlul dinamic al vitezei și realizarea virajelor prin apăsarea butonului MSP. Utilizează propria greutate pentru a obține viraje carving, frânează cu ajutorul picioarelor.

Specificaţii

Cod producător 4110441106
Lățime 45 cm
Lungime 74 cm
Înălțime 31 cm
Greutate 3.3 kg
Greutatea admisă 120 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

219,99 Lei 414,99 Lei (46%)

HeadSIA

229,99 Lei 304,99 Lei (24%)

HannahJEFRY

159,99 Lei 179,99 Lei (11%)

BlizzardRABBIT BLACK CAP W

109,99 Lei 124,99 Lei (12%)

IcebreakerAPEX GLOVE LINERS

359,99 Lei

WestportIRJA