Geox

Geox D FALENA

Încălțăminte damă

(148587)

Cod: 148587

fără evaluare 0x

Produse alternative

939,99 Lei(31 %) 639,99 Lei
939,99 Lei(31 %) 639,99 Lei
649,99 Lei(30 %) 449,99 Lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Geox D FALENA

Ghetele de iarnă pentru femei Geox D FALENA cu tehnologie AMPHIBIOX sunt concepute pentru damele care preferă combinația designului lejer cu cel modern. Datorită sistemului patentat, încălțămintea Geox este foarte respirabilă. Talpa acestora este perforată și dispune de membrană specială microporoasă care absoarbe și elimină transpirația fără a permite pătrunderea apei. Tehnologia patentată AMPHIBIOX asigură impermeabilitatea, garantând totodată o respirabilitate persistentă, în orice vreme, fără a compromite confortul. Membrana special impermeabilă asigură piciorului un micro climat de înaltă calitate, garantează respirabilitatea și confortul termic.
  • manoperă de calitate
  • aspect elegant
  • blană pe interior
  • se încheie cu velcro

Specificaţii

Cod produs 148587
Codul furnizorului D26HXA-0FUFE-C9999
Față material textil și sintetic
Talpă cauciuc, EVA
Membrană AMPHIBIOX
Tehnologie EVA, AMPHIBIOX™
Culoare Negru, Alb

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

AMPHIBIOX™

Geox a creat AMPHIBIOX™, un pantof complet impermeabil, datorită unei membrane speciale care se întinde peste talpă și ajunge chiar până în partea superioară a feței, astfel încât să protejeze ...

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Cum se alege dimensiunea

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

Instrucțiuni pentru măsurarea tălpii