FUNNY WHEELS ODRAZEDLO 18M + SPORT 2V1

Bicicletă fără pedale copii (7211006056)

Descriere

FUNNY WHEELS ODRAZEDLO 18M + SPORT 2V1

FUNNY WHEELS NEW SPORT - noutate cu cauciucuri datorită cărora bicicleta este silențioasă și roțile nu alunecă. Bicicletă originală cehă fără pedale care crește odată cu copilul tău. Deoarece poți înlocui cele două roți din spate cu o singură și poți ajusta înălțimea acesteia, nu trebuie să cumperi o bicicletă nouă în fiecare an. Principalele beneficii ale FUNNY WHEELS: 2 în 1 - în câteva minute vei schimba bicicleta cu trei roți în bicicletă cu două roți. 2 poziții de înălțime- vei seta în față și în spate (diferență de 3 cm) Cauciucuri silențioase care nu alunecă, disponibile în 6 culori - verde, roșu, albastru, roz, portocaliu, gri, design cool, siguranță și pentru ci mai mici grație materialului plastic durabil și nedăunător cu zone de unire netede, spălare ușoară cu apă călduță și săpun, fabricată complet în Republica Cehă. FUNNY WHEELS crește odată cu copilul tău. El începe să se plimbe pe o bicicletă mică cu trei roți, atunci când va crește, pur și pur și simplu vei ridica FUNNY WHEELS cu 3 cm mai sus și copilul își poate continua tura. Când va veni timpul pentru antrenamentul echilibrului, pur și simplu înlocuiești cele două roți din spate cu o singură și copilul poate începe pregătirea pentru plimbarea pe o bicicletă cu pedale. Furca are un interval limitat de rotație, astfel ghidonul nu poate fi inversat. Mânerele sunt lățite la terminație, protejând astfel mâinile copiilor de rănire. Această bicicletă fără pedale este o jucărie care va bucura fiecare copil mic.

  • 2 în 1 - poți schimba foarte simplu bicicleta de la trei la două roți - pentru balans
  • reglabilă în înălțime - 2 poziții de reglare pe ambele axe
  • roți cu ANVELOPE care nu pot fi ciupite și datorită cărora bicicleta funcționează silențios
  • adecvată pentru cei mai mici copii începând cu 18 lunițe
  • aretare ghidon - Furca are o gamă limitată de rotație, astfel încât ghidonul nu se poate răsturna
  • autocolant fosforescent pe furca frontală care crește vizibilitatea
  • zone de unire netede, produs fabricat din plastic rezistent și nedăunător

Specificaţii

Numărul articolului 7211006056
Cod producător 11407208
Greutate 1.8 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

ArcoreESTRADA

de la 12,99 Lei

ArcoreLUKE

Produse alternative

219,99 Lei

ArcoreBERTIE

414,99 Lei(13%) 359,99 Lei

YedooONETOO

FUNNY WHEELS ODRAZEDLO 18M + SPORT 2V1

Preţ: 164,99 Lei