FTWO PIPE ROOKIE

Legături snowboard de copii (8422003236)

Descriere

FTWO PIPE ROOKIE

Legături excelente, cu bază întărită cu fibre de sticlă pentru o stabilitate excelentă. Amortizarea șocurilor este asigurată de spuma EVA, aplicată în cele mai importante zone. Clicheții de aluminiu situate pe curele asigură durabilitatea crescută în timp a legăturilor, inclusiv în cazul unei tratări mai aspre. Propozițiile de mai sus definesc la perfecție modelul FTWO PIPE ROOKIE.

  • material cu fibre de sticlă
  • amortizare EVA
  • clicheți de aluminiu
  • ajustare fără scule

Specificaţii

Numărul articolului 8422003236
Cod producător 10046167

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

624,99 Lei(28%) 449,99 Lei

FTWOTEAM KIDS ATOP

89,99 Lei() 89,99 Lei

ScottAGENT JR

254,99 Lei(29%) 179,99 Lei

EtapeJUNIOR PRO

814,99 Lei(33%) 539,99 Lei

TRANSPIRATE JUNIOR FULLROCKER