Fox Sports & Clothing W ATTACK FIRE SOFTSH

Geacă ciclism de damă (7642001158)

Descriere

Fox Sports & Clothing W ATTACK FIRE SOFTSH

Geacă de ciclism pentru femei Fox W ATTACK FIRE SOFTSH, confecționată din trei straturi de poliester ripstop cu greutate redusă și dotată cu peliculă C6 DWR care este rezistentă la vânt și apă. Dispune de căptușeală călduroasă din fleece care este conectată direct cu materialul principal și de panouri din material elastic CORDURA care previne uzura. Mai mult de atât are croială ergonomică, spate prelungit, talie încheiată în elastic și guler mai înalt.

  • buzunare frontale cu fermoar
  • închidere cu fermoar
  • croială ergonomică dreaptă
  • talie terminată în elastic, spate prelungit
  • logo reflectorizant Fox

Specificaţii

Cod producător 20186-209
Material 94 % poliester, 6% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

KlimatexJOSETE

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

KlimatexRIBE

214,99 Lei(32%) 144,99 Lei

KlimatexBRISA

339,99 Lei

ArcoreINFLUX

47,99 Lei

Arcore3-RIDE

Produse alternative

Fox Sports & Clothing W ATTACK FIRE SOFTSH

Preţ: 559,99 Lei