Fox Sports & Clothing RANGER GEL GLOVE

Mănuși ciclism de bărbați (7652001374)

Descriere

Fox Sports & Clothing RANGER GEL GLOVE

Mănuși de ciclism pentru bărbați Fox RANGER GEL GLOVE cu design compresiv pe încheietura mâinii și tehnologie index finger care permite manipularea ecranului tactil. Produs original, dotat cu manșetă cu logo și bandă velcro la încheietura mâinii. palmă cu capitonare TRUGEL

  • silicon imprimat pe vârful degetelor
  • material absorbant pe degetul mare
  • elasticitate în 4 direcții

Specificaţii

Cod producător 21444-018
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei

ArcorePHIZIX

359,99 Lei(11%) 319,99 Lei

Fox Sports & ClothingASCENTT SS JERSEY

519,99 Lei(8%) 474,99 Lei

Fox Sports & ClothingASCENT BIB

359,99 Lei(15%) 304,99 Lei

NorthwaveJET EVO

Fox Sports & Clothing RANGER GEL GLOVE

Preţ: 169,99 Lei