Fox Sports & Clothing METAH FLOW

Cască ciclism (20943-069)

Produse alternative

339,99 Lei

ArcoreINFLUX

499,99 Lei(14%) 429,99 Lei

Alpina SportsD-ALTO L.E.

Descriere

Fox Sports & Clothing METAH FLOW

Cască de ciclism Fox METAH FLOW cu vizieră fixă și profil mai adânc la spate. Construcția conică VARIZORB cu spuma EPS oferă un nou nivel de protecție a capului. Orificiile de ventilație reduc greutatea și au grijă de pătrunderea aerului în interior. Căptușeala interioară detașabilă evacuează umezeala și transpirația. Datorită sistemului de fixare ferm Y-strap poți ajusta și fixa rapid și ușor casca. Sistemul de retenție din spate conferă căștii opțiunea de reglare a dimensiunii. Construcția este adecvată pentru fixarea camerelor video de acțiune.

  • cozoroc fix
  • profil adânc la spate
  • posibilitate de ajustare a mărimii

Specificaţii

Cod producător 20943-069
Construcţie VARIZORB EPS
Orificii de ventilare 10
Căptușeală interioară da
Mărime ajustabilă da
Normă EN1078:2012+A1:2012

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

149,99 Lei(13%) 129,99 Lei

EtapeRACING PAS

159,99 Lei(9%) 144,99 Lei

CompressportR2 V2