Fox Sports & Clothing FLUX MIPS

Cască ciclism (21317-001)

Produse alternative

129,99 Lei

ArcoreSHAPE

159,99 Lei

ArcoreSTING

Descriere

Fox Sports & Clothing FLUX MIPS

Cască de ciclism Fox FLUX MIPS cu sistem de protecție integrat M.I.P.S. care reduce vibrațiile de torsiune și lovire, umplutura interioară VARIZORB EPS oferă sprijin maxim. Model original, dotat cu cataramă magnetică sub bărbie pentru o manipulare mai facilă și cu căptușeală antibacteriană X-Static, prevăzută cu tratament care absoarbe mirosurile neplăcute.

  • circumferința se ajustează cu ajutorul rotiței din spate
  • cozoroc complet ajustabil
  • carcasă cu greutate redusă din plastic întărit

Specificaţii

Cod producător 21317-001
Orificii de ventilare 14
Mărime ajustabilă da

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

149,99 Lei 154,99 Lei (3%)

ArcoreRYLEY 12

384,99 Lei 429,99 Lei (10%)

Fox Sports & ClothingRANGER CARGO SHORT

114,99 Lei 139,99 Lei (17%)

CraftÎNCĂLZITOARE GENUNCHI