Fox Sports & Clothing FLEXAIR SHORT

Pantaloni de ciclism bărbați (21642-196)

Produse alternative

519,99 Lei(8%) 474,99 Lei

Fox Sports & ClothingASCENT BIB

624,99 Lei(14%) 534,99 Lei

KarposCASATSCH BAGGY SHORT

429,99 Lei(10%) 384,99 Lei

Fox Sports & ClothingRANGER CARGO SHORT

89,99 Lei

ArcoreTANG

Descriere

Fox Sports & Clothing FLEXAIR SHORT

Pantaloni de ciclism pentru bărbați Fox FLEXAIR SHORT cu design Flexair Tru - Motion care este cu 25% mai ușor decăt poliesterul clasic, foarte elastic copiind astfel mișcările corpului ciclistului. Materialul produs cu tehnologia Tru-Dri este foarte confortabil și evacuează excelent transpirația. Perforația plasată strategic îmbunătățește ventilația.

  • talie cu circumferință ajustabilă
  • croială mai lată pentru posibilitate de utilizare a protecțiilor
  • buzunare cu profil redus, prevăzute cu fermoar

Specificaţii

Cod producător 21642-196
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente